nyår

blogg.se fungerade inte igårkväll,inte att logga in på iaf. Så det är inte mitt fel att det var dålig uppdatering,är ju som sagt en nattmänniska. Vaknade precis btw,haha. Skönt,somnade kl 7 imorse.

IDAG kära läsare är det som ni alla vet nyår. Det betyder tjejmiddag+förfest hos min älskade kompis Alena. Under kvällen hinner vi nog besöka några fester. Amanda bjöd dit oss också så vi kanske hamnar där =) vem vet..
Vill önska alla er ett jävla gott nytt år! För det ska jag ha,18 närmar sig,shululuu. SKÅL!


Björn gustavsson, melodifestivalen


-


måndag

Sitter här uppe och bloggar lite då malin och linnea kollar på batman (den nya) nere med mina föräldrar. Orkar verkligen inte se den,inte min typ av film. Vi lagade jättegod mat förut, kyckling,nötfärsspett,ris och jordnötssås. Med tända ljus,alltid mysigt. Jag sitter här och pratar lite med max men nu ska han sova,så jag ska nog kolla på film i min säng istället,hihi. Imorrn blir det som sagt stan,och även alena ska med. Ska fixa lite inför nyår,mycket att fixa hörrni,men vet redan vilken klänning jag ska ha. Köpte den när jag var i prag, den är i svart siden och det är en rosett över brösten,lite ballong sedan sitter den åt längst ner. Ni får nog se bild på nyår :) Vet inte riktigt hur jag ska ha håret,lockigt/vågigt blir det nog iaf med mycket volym. och guldsmycken till det,med en fet bränna! Kanske glömt att säga att jag tonade håret i färgen "kastanj" för ett tag sedan,så det är lite rödbrunt nu.

guitar

Suttit och spelat lite gitarr,i brist på annat liksom,heh. Tyvärr är ju inte min gitarr helt rätt stämd då jag har gjort det själv,nån frivillig? Aja,snart kommer iaf Linnea & Malin hit,imorgon blir det stan & sola.


H&M

Har beställt lite grejor från H&M nu,de har ju fått in vår/sommarkläderna. Fanns skitfina bikinis,speciellt en som är rosa med paljetter, även en i leopard. Synd att jag inte kan ha dom då. Jaja,hittade en annan iaf. Även ett par chillbyxor som går lite längre än knäet, smycken och ett par skor på rean,fanns nästan alla storlekar kvar,och bara 98:-. Wuhu, JAG lyckades hitta något på rea,har nog knappt hänt under min livstid,tycker det mesta är skit. Ni som beställer idag kan använda rabattkoden 1304, den ger 50 kr rabatt.


Heidis frilla

Testade hur jag passade i Heidi Klüms frilla,ha ha.


Streetdance

Var nyss inne på the voices streetschool och kikade. De verkar ha så himla bra danslärare och bara streetkurser såsom ragga, dancehall, krumping, house osv. Synd att det är i Stockholm bara och att jag bor i örebro,suck. Får väl kolla nån kurs här. Sen blir det ju dans på IV-valet (individuella valet) hela våren,3 timmar i veckan,det blir kul :) Blir så sugen när jag kollar på alla dansfilmer. Kan tipsa om några bra: step up 1+2, stomp the yard (chris brown är med,hihi), save the last dance 1+2, You got served, how she move, honey osv osv. Nej nu ska jag laga mat, kyckling,ris och jordnötssås.


myskväll

Idag har vi haft det mysigt med kex,brieost,vindruvor osv osv. Har ätit så mycket att jag fortfarande är proppmätt,och det var ändå några timmar sen. Föredrar faktiskt såna här kvällar framför partykvällar numera. Det var väldigt längesen (ca. 2 månader) sedan jag festade. Från att ha vart ute varje helg till det här är ju ganska duktigt enligt mig. Men nyår,here I come säger jag bara!


The notebook

Världens finaste film,har grinat sönder nu.
Fatta sån kärlek,never going to happen



SPA?


Vadå,jag vill också få en glass upp/nerkörd i pannan?

Juldagen

Blev väckt av att syrran kom in och frågade vart mina tofflor var,värt! Så nu är hon här och ska fira jul hon också. Tänkte iaf att jag lika gärna kunde gå upp så gick ner och skulle äta frukost och då möts jag av vovarna,wey =) så gosiga. Vi ska äta julmat (igen) och sen ska jag färga och klippa syrrans hår. Hon hade köpt färgen "espresso",och den tippar jag på kommer bli nästan svart,undra om hon vill ha det,haha jaja,inte mitt problem. Hon vistas ju inte så mycket där det är folk då hon bor på landet i Vingåker så.

Det är så himla skönt att ni är sams nu Alena och Almira,I´m happy :D love u guys!

Julklappar

Med jul följer ju julklappar så tänkte berätta lite vad jag fått. Körkort, pengar, mobil xpressmusic 5220, Tigi bed head schampoo&balsam 750ml/styck,parfym Ralph Lauren wild, läppstift FACE stockholm,lotter,choklad.


Danjah - my love

Blir kanske lite mycket musik nu men vafan,njut =)


T.I feat Justin Timberlake - dead and gone


Ne-yo - mad

Åh nej,råkade klia mig i ögat. Tänkte inte på att jag hade mascara,nu är jag emo.


Merry christmas



Lösnaglar

Första gången jag har lösnaglar,köpte hela naglar från Depend (inte tippar alltså). Lite jobbigt ibland när man ska öppna saker & så men vafan,det är det värt.


More decoration


hemmagjort armband nr.2


Själva guldkedjan satt på ett diadem,så jag klippte av den och virade in ett champagnefärgat sidenband emellan.

Inredning

Jag tycker det är skitkul att inreda och allt som hör till. Här kommer lite tips och bilder på hur man kan liva upp ett rum.


Brunt,beiget,guld och varm belysning ger ett väldigt lugnt och mysigt intryck. Här har dom vart smarta och gjort en stenvägg,väldigt snyggt tycker jag.


För längesen såg jag ett avsnitt av roomserice där de målade byrån (på bilden) svart och sedan skrev dit text i vitt,väldigt snyggt och trendigt.Kuddar i olika färger och mönster kan liva upp ett tråkigt rum. Även blommor och ljus,detaljerna gör rummet!

Kort vs. långt



Vilket gillar ni bäst? Själv föredrar jag det långa,då är hon som snyggast. Men i det korta ser hon äldre ut,vilket kanske passar hennes ålder bättre.

Lördag

I lördags åkte vi till Linnea istället,dit även Malin och Alena kom,vi spelade TP,kollade massa avsnitt av complete savages och pratade en hel del om allt möjligt,som vanligt. Mulade pizza,chips,cola och glass. Sov hos Linnea och vi började med en god frukost och kollade på tv,bland annat på Rob & Big som är det bästa program jag sett i mitt liv tror jag,skrattade konstant,speciellt på sköldpadderacet. För er som inte sett det så handlar det om två killar,en skejtare och en grym neger,haha. De bor tillsammans och har en hund som heter Bambam tror jag, och en liten häst som heter Mini-horse. Senare mötte vi upp Almira och Malin och gick hem till mig,dit även Hannah kom. Vi lagade mat,spelade TP osv. Min bror,kusin och min brors kompis var här också. Dom hade en fest för sig själva,haha. Slumra sina skämt.


Fredag

I Fredags kom Linnea hit och vi hade världens bästa kväll. Bakade chokladkaka,kollade massa shan atci osv osv. Var helt sjukt hur mycket vi spillde. Ägg,smör,cider,hostmedecin,allt man kan tänka sig, hon spottade tillochmed ut sin godis på mattan. Blev mycket torka,men mer skratt! Pappa var i farten och skulle visa massa klipp på datan för oss,som var såå tråkiga,vi skrattade åt han,och han skrattade ännu mer för att han trodde vi tyckte det var så kul. Det blev julgranspyntande och ljusuppsättning längs uteräcket. Vi somnade runt klockan 5!!

Julavslutning


today´s


som ett nytt rum

Idag har jag och mamma shoppat i 6 timmar!! Var helt slut så la mig och vilade en stund. Sedan var det bara att sätta igång med att fixa i mitt rum. Städat mer än jag trodde var möjligt (mitt rum var stökigast i sverige ungefär), tagit bort dubbelsängen och har bara 90-säng nu (snart 120 dock),den andra tog för mycket plats. Tagit bort tavlor,satt upp tavlor,bytt lampa, köpt plastblomma (den enda växt som kommer in i mitt rum),vaser,ljus,rosblad osv osv. Det som saknas nu är en stor väggspegel och ny tv som också sitter på väggen,så smidigt! Då vet ni varför jag vart lite off på att uppdatera idag. Puss


Familjen Beckham



 

Davids tatueringar är bara förjävla snygga (de flesta) måste jag säga,dregglat länge. Det enda jag inte gillar är motivet på de ryggen och i nacken,men placeringen är ändå feting nice! Även Victoria har ett par tatueringar hon själv,bland annat på handleden och i nacken.

Lindsay lohan - blond eller brunett?


Ja,vad tycker ni,passar hon bäst som brunett eller blondin?

memories


malin,linnea,jag, kräftskiva hos alena


Kalket


bränna <3


jag,linnea,malin i karlstad


alexandra,jag,malin, på fest hos bengan


almira,på skolavslutningen (?)


Saknar..

Alltså det är sjukt hur mycket jag saknar innebandyn. Alla crazy träningar,matcherna och sist men absolut inte minst CUPERNA,så jäkla roliga. Spelat så himla länge allihop så känns så tråkigt att inte träffa vissa längre. Här hade vi det bäst, i Prag. Precis spelat match och det var sjukt varmt ute. Saknar min matchtröja :( Kändes inte lika kul att fortsätta när jag tränade med ett annat lag,alla är splittrade liksom,vill ha Varberga IBK. Det var bäst!




Slapp dag

Idag kom jag till skolan kl.9,då hade vi bara arkieologifrågor att göra,så vi fick gå,fick även reda på att alla lektioner va inställda. Kuljul! Kunde ju sovit hela dagen. Men jag,Malin & Linnea åkte hem till Linnea istället. Vi tog det lugnt och kollade massa avsnitt av complete savages. Åkte hem runt 7 och sedan dess har jag bara kollat på efterlyst och sovit på soffan,så himla skönt,vaknade precis. Därav den dåliga uppdateringen =) Imorgon är vi lediga,wuhu! Skolavslutning kl 10.00 på Fredag sen HELLO JULLOV!

björkhaga-örebros ghetto



Ni som bor i Örebro MÅSTE höra den här,hahah!

nomy-cocaine


ipod-skal

En rolig sida jag kom in på alldeles nyss är bluebox.se. Hittade världens smidigaste grej. Nämligen klisterlappar man kan sätta på sin iPOD/laptop och iPHONE,de är riktigt snygga måste jag säga. Funderar på att beställa någon. Dessa hittar ni här.



que B.I.L.L.A.H


lego


because of you

´my heart can't possibly break
when it wasn't even whole to start with´

comviq

Har äntligen kommit på vad jag ska köpa till syster min i julklapp. Blir ett par olika sorter kaffe & te,kanske även några fina chokladpraliner,sånt gillar hon =) Hon börjar ju närma sig 30,okej det är 4 år kvar men iaf,då är hon kärring. Beställde nyss ett comviq startpaket,fick något erbjudande från gratissms.se,då fick man startpaket med 75 kr på,hade ju ändå tänkt byta till comviq igen så. Nu vet jag någon som blir lite happy (linnea). Köpte även två julklappar idag,en morgonrock från Hemtex till pappa och en il divo skiva till mamsen. Och ett linne med paljetter på till mig själv =) Do you feel the christmas spirit?


Godmorgon

Blev först väckt av att almira skickade sms (jag som aldrig vaknar av sms) för att sedan somna om. Men nej då ringer en dam som pratar med kinesisk brytning så jag förstår inte vad det är frågan om först. Efter ett tag så förstod jag,mamma hade tydligen beställt sushitallrikar men dom fanns inte i den färgen hon ville ha. Trodde tjejen pratade engelska först,trött och förvirrad som jag var. Nu ska jag iaf duscha håret och börja göra i ordning mig,får se om jag hinner gå på stan innan vi börjar. Over´N out

tidig tisdag

Är fortfarande vaken (börjar 1 imorrn),smörjde precis in mig med brun utan sol,känner mig så blek här i snöiga sverige. Känns fräscht med lite färg,kanske blir en solning imorrn om jag orkar också,shopping blir det iaf! Ne hörrni,nu ska jag ut och ta en jävel.


Nicole richie


Nicole Richie, lika vacker som alltid, var på plats för att välkomna Alberta Ferrettis nya butik på Melrose i Los angeles. Hon var dock bara en av många kändisar som dök upp.


Chris & rihanna



Min älskade Chris och Rihanna gjorde ett hett uppträdande ihop på Z100:s Jingel Ball, som ägde rum i fredags kväll.

Naomi watts



Naomi Watts har fått en son!

Det var i lördags, den 13 december, som Naomi och hennes make Liev Schreiber fick påökning i familjen. Sonen, vars namn ännu inte avslöjats, kom inte långt efter sin storebror Alexander, som föddes i juli förra året.


Vem bär den bäst?


Vem bär den bäst?


Mist stockholm

Är du ute efter ögonskuggor, t.ex någon glittrig inför nyårsfesten kanske? Då tycker jag att du borde kolla in Mist stockholm,de har ett ENORMT utbud av just ögonskuggor,från knallrosa till små silverstjärnor,allt man kan tänka sig. Kostar från 120:- och uppåt,väldigt billigt.






style by Alexander Wang


Nyårssminkning+hår

Har du bestämt sminkning och frisyr inför nyår?


isbitar,penisar?

Blir riktigt törstig när jag ser den här bilden, men orkar inte gå och hämta ett glas vatten. Den här uppdateringen gör jag för almira,hon tyckte jag var dålig på att skriva inlägg idag,men jag har inget att skriva om känner jag. Här får ni iaf penisisbitar,formen finns att köpa på www.ladychatterleys.se, 60 kr,kanske rolig julklapp?

Klänning: gina tricot och VM

Vart på marieberg några timmar med Linnea,hittade inga julklappar men får kolla nån dag i veckan på stan istället. Blev ett linne till mig själv. Kollade mer efter nyårsklänningar måste jag erkänna. Hittade en jättefin på gina,rosa med svart spets/nät över typ,jättesöt och puffig kjol sen tajt vid boobsen,dock för tigt,var slut i den storleken jag skulle ha,och finns inte kvar på internet,får kolla på stan,lala.. Hittade en annan snygg på internet däremot..



För en stund sen kollade jag VM-finalen i innebandy Sverige-Finland. Finland vann med 7-6 i sudden. Blev förbannad när jag såg hur jävla enkelt mål dom gjorde,backen var inte med alls på passen, böh sopa! Aja, jag borde varit en av alla 12000 åskådarna :( Ville så gärna åka till min favoritstad (prag) över VM.

Julshopping

Blev inget festande igår,istället kom Alena & Linnea över,vi bakade kladdkaka (igen) med smält choklad ovanpå,mmh. Sen tog vi en liten promenix,sen gjorde vi snöänglar,deni! Men jag hatar fortfarande vintern! Så kommer det alltid vara. Nu är jag sugen på lite julshopping på stan eller marieberg,vill bli klar med alla julklappar,har mamma,pappa och en syster kvar. Till mamma blir det nog il divo´s nya skiva,eftersom hon önskar sig den. Pappa har jag ingen aning om vad han ska få,så svårt till pappor,vill ju inte köpa strumpor/kalsonger som 70% av sverige gör,haha,tror inte det uppskattas så mycket faktiskt. Men men något kommer jag nog på. Mamma vill gå på julmarknad i Wadköping,tror jag skippar faktiskt,hatar skräpmarknader..

Lördag

Var som sagt hos Alena igår,baka goaste kladdkakan,käka chips och kollade på sex & the city filmen. Lika bra varje gång jag ser den. I want my own mr.Big! Kom hem runt 1 så orkade inte uppdatera något. Idag blir det troligtvis fest med pinglorna, det var över en månad sen nu,känns bra. Imorse vaknade jag av att min ÄCKELKATT spydde en hårkorv i min säng,fan sluta slicka dig själv kattjävel. Höll på att spy femtioelva gånger när jag skulle ta bort det,fyfan! Sen kollade jag iaf på E! channel (som förövrigt är bästa kanalen,kung) där det var girls of the playboy mansion,haha. Älskar´t. Nu ska jag ringa Linnea som är i Stockholm och är barnvakt,vi hörs senare,puss!


Lupe Fiasco - go baby


Chill

Hellu,blev inte så mycket uppdaterande igår,men jag var helt slut efter skolan så gick och la mig och kollade på ett avsnitt av Nollor & nördar,sen somnade jag halv 6 eller nåt,sov sedan enda till 8 imorse,såå skönt,men var såklart lika trött som vanligt,fattar inte. Fick mvg- på min svenska språkhistoria och 3 poäng ifrån mvg på engelska testet,looking good fan! Känner mig bra,fett bra! Ikväll ska jag och Alena ha chillkväll hos henne,kolla på idolfinalen (bestämemr jag nu) och baka kladdkaka+mula sourcream onion chips, sen ska vi GÖRA SNÖGUBBAR, fo´sho. Du är allt bra du. Så nu vet ni,jag finns på mobilen! Hejdå sötisar höhö.


                                                     Alena and me

Style by cubus

Blev dom här två idag. Riktigt sköna och lagom "chill",tog lite större storlek för att få de lite längre,som en tunika,och lite pösig.


Vilka är ni?

Jag är väldigt nyfiken på att veta vilka ni är som följer min blogg dag ut och in, känner jag er eller är ni totalfrämlingar för mig kanske? Ni får gärna skriva t.ex namn,ålder,stad,vore kul =) Jag menar, jag delar ju med mig till er.


mobil+kamera

Har suttit nu ett bra tag och funderat på vad jag vill ha i julklapp,en parfym har mami visst redan köpt,har råkat sett den,hehe. Blir mobilen Samsung SGH-L700, råkade ju spilla på min förra underbara rosa,så blir en annan rosa den här gången. Och en kamera, olympus mju 1040.




Skor: topshop

Det blir mycket topshop nu men måste lägga in lite skor också,love them. Synd att man inte kan ha dem nu bara, men det är snart sommar,håll ut! Och om 5 månader och 16 dagar fyller jag 18,wuhu! Då blir det Satin,dagen efter min födelsedag,mysigt. I sommar ska jag även jobba i början, sedan blir det kanske att åka till prag,sen funderar vi tjejer även på att bila till danmark eller tyskland eller något sånt. Då är det 3 av oss som är 18 och troligtvis har körkort. Sedan precis innan skolan blir det alanya 2 veckor. Sounds great huh?

ett inlägg till..

Okej,ni hade tur,jag sover inte! Lägger istället upp en bild på ett linne jag köpte förut idag. Så svårt bara när man ska ta kort på plagg man köpt,det är roligast att se dem på tycker jag,men går ju knappt att fota själv (och nej,jag har inte hittat timerklockan på min kamera). Så här får ni väl en ganska dålig bild men anyways...


Cubus 129:-

tisdag

Jag är helt slut,vet inte vad det är men känner mig helt svag,orkar inte göra någonting,kanske beror det på mensen,eller? Järnbrist,ne I dont know..Ska berätta om ett kommande samarbete med en klädsida här på bloggen,men det blir inte idag. Nu ska jag nog kolla på nollor & nördar och sova,så jag orkar gå upp imorrn,ska vara på NA 09.00,suck,hatar tidiga mornar. Vill bara ligga kvar och sova,sen gå upp runt 11 kanske,det är lagom. Over´n out bloggen,godnatt (har ni tur kan jag inte sova och slösar min skönhetssömn på bloggen ist)

Lugg


Tunika VILA 249:- Lackleggings Vero moda (förra året)

how could you be so heartless?



Kanye west - heartless <3

Jackor: topshop


                                    Dessa skulle jag gärna ha i min garderob nu.
                        Nu i Höst/vinter funkar det fint med långa skinnhandska under.
                                     Som ni kanske märker älskar jag Topshop

Inspiration by cubus


bhar: topshop


Underklädesset: topshop


bloggen

Nåra kompisar sa idag att min blogg är jättemycket åt höger på deras dator,är det så för er också? Den är nämligen helt i mitten på min så vet inte riktigt hur ni menade med texten och så..

Den där blondinbella

Blev precis klar med ett referat, "svensk språkhistoria",det känns som om en börda precis lyftes av mina axlar,ooh så skönt! Känner mig så himla duktig när jag skickar iväg skolarbetena till läraren,dont you? Skulle vilja belöna mig själv nu. Det kommer imorgon! Believe me. Och ursäkta men jag bara måste säga att jag skulle hellre dö än att umgås med blondinbella, hon verkar vara en sådan hemsk och självövergod person. Visst att man kan säga att man tycker man själv ser bra ut ibland. Men att skriva "Alla var otroligt fina men jag måste säga att min är fortfarande snyggast enligt mig själv. Men det kan bero på att Barbiedockan med kläder ser ut som mig i miniformat!" är väl fan för mycket!? För det första är du inte snygg och för det andra är du bara en blåst stockholmsbrud. Bara genom att höra henne prata en halv minut säger allt om henne. Hon leker så smart och duktig (pappas lilla flicka), men är egentligen hur jävla dum och falsk som helst. Hennes pälsar är bara en av grejerna, "miljövänligt",jaja in my ass säger jag bara. Ändå läser jag hennes blogg,hur kommer sig det egentligen? Tror jag måste ha nån i min vardag att störa mig på,finns det ingen här i örebro så får det bli den självgoda grisen borta i stockholm. Ciao kära läsare =)


cocoos


ny design - igen

Ja som sagt,ny design,vad tycker ni? Snyggaste än så länge,tycker jag =) Har inte gjort något speciellt idag,borde ta tag i skolarbetena (svenskan t.ex) men har verkligen ingen lust alls. Så tråkigt och krångligt då jag inte har allt material. Våran lärare utgår ifrån att vi har anteckningar från alla hennes lektioner och ska utav det göra arbeten och öva inför prov,vilket jag tycker är sjukt,klart man missar lektioner ibland. Och då blir det pannkaka,då har man ju inte anteckningsjävlarna. Hon kan suga min vänstra.

gina

Såg en söt klänning inne på gina idag,inte testat den men kan tänka mig att den sitter bra faktiskt. Skulle nog tagit bort axelbanden dock. Får väl bli att testa den på måndag efter skolan.


                                                  Gina tricot 299:-


brownie

Vart nöjd med håret,blev ljusbrunt som jag trodde (ljusare än på bilden). Luktar skitgott,mh. Älskar nyfärgat hår,känns så fräscht! Vet inte riktigt om jag ska köra på lugg eller inte,blir nog utan faktiskt,eller ja,kan ju variera mig iofs.




Louice goes brunett

Nyss vart på marieberg och julhandlat,hann med en julklapp till linnea och min bror. Även lite saker till mig själv,hehe. Köpte även hårfärg, blond #7 från Loreal preference, har färgen i håret nu,ska ut om 5 minuter,ser mörkbrunt ut,men blir nog ljus-mellanbrunt ungefär,så jag vill ha det :) Ikväll blir det väl antingen fest,middag eller bio,vi har inte riktigt bestämt än. Återkommer om en stund hur håret blev. Puss

Myskväll

Sitter hos Linnea, alena åkte precis hem. Vi har haft myskväll med pizza and so on. Mycket skratt,haha. Ni är bäst tjejor. Spelade även rappakalja vilket inte gick så jävla bra,kan ju säga att vi inte är världens smartaste ibland (alltid?). Imorgon blir det marieberg med pinglorna,lite julshopping och så. Även hittat lite toppar jag ska införskaffa mig, som ni troligtvis får se imorgon. Vi får se :) Nu ska jag och linnea vandra hem till mig,mysa lite i min dubbelsäng,hoho!

Här kommer en gammal het bild på mig och Li (vi var 12,alltså 5 ½ år sen)

Kaffe med toblerone



1 bit toblerone
1 dl kaffe
2 dl skummad mjölk

Dela tobleronen i mindre bitar och lägg i botten,häll på det varma kaffet, häll sedan på mjölken som du värmt i kastrull (ska inte koka,bara ryka och bubbla pyttelite), ta sedan lite chokladkross som blev när du delade tobleronen och lägg högst upp på skummet. Finito, enjoy!

klagar lite..

Fuck skolan säger jag bara. Ska ändå köpa min makeup/stylist utbildning när jag tagit studenten. Så himla skoltrött så det finns inte,jag hatar samhäll,det suger! Tråkigare får du leta efter. Ska göra en knäckemacka med mjukost och gurka nu,det ni! Sorry,ska inte klaga mer. Hoppas ni haft en trevlig dag,höhö =)


design

Vilken design gillar ni bäst,någon av dom under eller den jag har nu?



Freaks and geeks

För många år sedan,när jag var liten, kollade alltid jag och min ena syster på serien nollor & nördar/freaks and geeks. Laddade för några dagar hem gamla avsnitt,var ju år sen jag såg det. Men fortfarande lika bra. Och Daniel är så jäkla snygg! Han spelar bad boy,hihi. Handlar om ett "nördgäng" och ett "coolt gäng", en i det sistnämnda gänget är storasyster till en av nördarna. Han till vänster på bilden är så jävla retarded,haha,fyfan! Serien är sjuk, and I love it!


guldigt lackig?

Vad sägs om denna vackra playsuit från topshop då? Hiss eller diss? Haha,skulle vilja se någon i en sån på stan,då vore nog min dag gjord.


topshop

Topshop har alltid så himla fina grejer,verkligen alltid! Den här gången fastnade jag för en klänning och en kjol.
Tänk er sommar, med ett vitt linne under kjolen,som sitter halvhögt i midjan,brun kropp. Kör med brun utan sol nu igen,var ett tag sedan,svarta händer,hm ja.

Klänning topshop 40, £ Kjol topshop 32 £


Ashlee simpson



Sjukt snygg färg och frisyr,tänkte ju nämligen klippa en lugg också om jag ändå blir brunett. Färgen skulle nog bli så bra med mina gröna ögon,dom skulle komma fram mer. Men som sagt,svårt det här..

från blont till brunt?

Jag har inte bytt hårfärg på länge,förutom kanske en nyans eller så,har ändå vart blond väldigt länge om man säger så istället. Känns lite stelt och tråkigt nu,vill liva upp håret i någon jätteljus brun nyans, ljusare än på bilden, men ungefär i den tonen,lite guldbrunt. Ena stunden vill jag ha en askig brun färg,andra stunden guldig. Svårt det här.. ska tänka över saken med en ben & jerry´s New York super fudge chunk, choklad och nötter,mh..


visste ni att

Min katt "buffen" älskar dillchips,han slickade till och med rent mina fingrar efter jag matat honom med små chipsbitar.
Sen somnade han på mitt ben,hmm,tror han andades..


RSS 2.0