pizza

Har sovit och kollat på film hela dagen,så skönt. Snart kommer mamma hem med pizza,vesuvio med pommes+vitlökssås,mh! Synd att jag är proppmätt bara,buhu. I fredags skulle vi festa på norr men när vi kommer till festen är det fullt med skitungar där, 93or t.ex,som bara är där för att bråka. Tycker allt att dom kan kolla på bolibompa sen är det fan läggdags! Ni är små,okej. När vi väntar på skjuts hem ser vi även att polisen tar en viss johan från andra sidan gatan. Haha stackarn,blev asläppt i gustavsvik för att sedan gå till stan,och hoppa på 7an,som går åt helt fel håll. Så jag hoppas det var skönt att vara uteliggare för en natt ditt smart-ass =)

mekonomen

Har du tråkigt? Ring 118118 och fråga efter adressen till mekonomen i Falun.
Haha,det var lika kul 3e gången vi ringde som 1a.

summer in the city

Det är sjukt hur mycket jag längtar tillbaka till i somras. Sitta och ta ett glas vitt vin i solen och prata om allt! Sedan en god maträtt till,det var så mysigt. Men den här sommaren kommer bli ännu bättre,no doubts about it!


                                                            Elle

I like it in the city where two worlds collide


Rosa halsduk H&M


    Päls, jeansleggings och spetsleggins gina tricot, stickad kofta indiska

kärring

Just nu är jag förbannad, dels för att mamma kollade på blommor i 100 år när jag var svinhungrig,sen när jag vill ha en pommes-tallrik orkar hon inte stanna för att köpa en. Och dels för att våran jävla lärare i blomsterbinderi är dum i huvudet! På lördag har vi öppet hus på Rudbeck,så vi får kompledigt HELA måndagen. Våran rektor har även skickat brev om detta till alla skolor. Men våran kärring till kärare mailar mig.

"Egentligen förstår jag inte, varför du inte vill komma när du själv valt kursen. Så valet är ditt, kom på måndag eller så gör du det efter jullovet, om du inte vill ha IG. Som du säkert förstår, kan vi inte bara ta bort lektioner hur som helst och det blir extra komplicerat både för dig och hela gruppen, om bara du skall göra provet v.50 eller 51. Du verkar ju inte vara den som inte vill ha betyg, så jag tror att du antar utmaningen."

Grejen är den att vi alla kommit överrens om att vara lediga måndagen efter jullovet. Och dom lektioner som är kvar nu,iaf en,så är det valfritt arbete på,men nej då går det ju absolut inte att göra provet. Så istället för att sova ut hela måndagen och bara ta det lugnt måste jag åka ut till fucking kvinnersta. Jag är a r g, att lärare har sån "makt" bara för att dom är lärare liksom,oss elever skiter dom i.

Pink is the new black

Kom precis hem från skolan,provet gick åt helvete! Inte ens dom som pluggat flera timmar kunde frågorna, "beskriv muskeltyp 1A,2A och 2B", vafan är det liksom!? Jaja, man får nog en chans att göra det igen iaf. Resten av dagen har vi suttit och målat bilder till öppet hus,onsdagar är det bästa. Iaf om man går sambygg :) Nu tänkte jag måla om naglarna i min favoritfärg,nämligen Depend nr.87


Organ-marketing

Godmorgon! Sitter här och skriver lite medan jag äter frukost. Idag har jag inte orkat fixa håret så får bli mössa,skönt när det är kallt ute också. Eller,kallt? SVINKALLT menade jag! Tänk dom som är i Thailand, fan va skönt. Blev inget plugg alls igår,jag somnade. Precis som linnea sa att jag skulle göra. Hon har alltid rätt,suck.. Men innan jag somnade kollade jag lite på tv, korrespondenterna. Fattiga människor i U-länder säljer sina organ för att kunna få ett bättre liv. Det var en man som hade sålt sin njure och fick 10.000 svenska kronor. Han köpte ett litet hus och en tv åt familjen. Bara en tid senare brann huset ner och dom var tillbaka i sitt lilla skjul vid vattnet igen. Så synd om honom,han som offrat sig liksom. Han sa även att han skulle kunna sälja sin andra njure bara för att ge familjen en bra framtid. Och ja,utan njurar så dör man!

ny design

Jag är skittrött (kanske beror på att jag la mig halv 5 igår?) och ska läsa,vad kan det vara, ca.20-30 sidor tills imorrn,idrottsprov,jag vill inte och jag orkar inte. Somnar när som helst, ska fixa en macka och dricka en red bull,ska klara det jävla provet! Aja, som ni kanske ser har jag gjort om bloggen helt, vill ni lyssna på låtarna i ipoden så klickar ni bara på låtnamnet om ni inte förstått det redan (tänker på malin,haha). Malin,malin,malin,så blond i hjärnan,men jag tycker om dig för det.

She drinks her coffee late at night

Ni som inte känner mig men som ändå läser min blogg kanske undrar hur jag ser ut,brukar inte bli så mycket bilder..
Och nej,jag kan inte sova,pigg som en,jag vet inte vad. Tur att jag börjar 1 imorgon då!





cocoo

Om ni inte redan kikat på cocoos nya inkomna smycken tycker jag att ni ska göra det nu! Det är mycket fint och framförallt billigt, även gratis frakt. Här kommer några godbitar.






Prag,staden i mitt hjärta

Här sitter jag med energidryck i handen och drömmer mig bort,jag vill ha sommar 09,sommaren är så himla underbar. Varmt och skönt,umgås med vännerna varje dag. Ingen stress inga krav,bara chilla och göra vad man känner för. Jag & tjejerna har iaf planerat att vi ska åka till alanya 2 veckor nu i sommar och bara festa och ha kul. Blir nog även en tripp till prag också som jag förörvrigt älskar. Så fint och utelivet är härligt! För er som inte vet så var jag där med innebandylaget,vi var med i Prague Open som pågick i 3 dagar (vi var där i 10).









snart julafton

Snart julafton och då tillkommer det här med önskelistor. Det som bland annat står på min nu i jul är en rosa bärbar dator från Sony vaio. Eller ja,det viktigaste är att den är rosa, vill ju ha teknikprylar som gör en glad. Vet dock inte speciellt mycket om laptops: processor,hårddisk MB osv osv..Det får pappa och brorsan sköta! Bara den funkar och är relativt snabb. Och fin såklart! Bärbar dator,pengar,presentkort,ja det är väl det jag kan komma på just nu.

Choklad på pizza? Say what!?

Är du sugen på en pizza vid namn Marabou kanske? Den innehåller tomat, ost, mjölkchoklad, jordnötter, vaniljsocker.
Finns det nån person i hela världen som kan gilla det? På pizza liksom,nej tacka vet jag vesuvio! Är du mot all förmodan sugen på den,åk till Rulles på väster!


(yoda-pizza,haha)

Hemmagjort armband?

Var inne på panduro häromdagen, man kan köpa påsar med olika halsband och armband man kan sätta ihop själv. Eftersom jag är så jäkla grym på allt som har med egenbygge att göra så köpte jag ett armband och pilla ihop,feting nice!


Hemtelefoner

Det är så smart det här med hemtelefoner, att man kan ringa inom huset, bara trycka på en knapp så snackar man med dom på nedervåningen liksom. Det är extra tur att det finns när mamma behöver mig som mest.

Hon ringer upp..
Jag: aa?
Mamma: du, vad heter tallrik på engelska?
Jag: plate?
Mamma: okej hejdå!

chique.se

Satt och kikade runt lite på chique, hittade två skitsnygga väskor. Båda är lite annorlunda och har snygga detaljer, kan inte bestämma mig vilken som är snyggast, I like them both!


1699:-

499:-

Hittade även ett par skor som hade vart perfekta nu på hösten.


899:-

Gratis smink?

Alla tjatar om gratismakeup.se, gör ett försök att samla poäng nu då. Det enda man behöver göra för att få poäng är att värva medlemmar,besöka hemsidor eller delta i erbjudanden. Vill du också bli medlem och få gratis presentkort på t.ex kicks hem i brevlådan så är det bara att trycka på länken nedan.



Godbitar från gina


Åldersgräns?

18 år på systemet!

EnligtFN:s barnkonvention är du vuxen när du har fyllt 18. Då får du köra bil,köpatobak och rösta. Du kan tvingas ut i krig för attdöda.

I alla europeiska länder får du också köpa starköl och vin i affär. Utom i Sverige (och Island).

Det tycker vi är fel. Moderata ungdomsförbundet i Skellefteå arbetar för att alla som är myndiga ska få handla på Systembolaget.

Alla vet att ungdomar under 20 trots åldersgränsen inte har några problem att få tag i alkohol. Åldersgränsen leder istället till en svart marknad där smuggling och hembränning frodas.

Droppa en röst för att göra Sverige till ett alkoholvänligare samhälle !


Skriv under namninsamlingen för att sänka åldersgränsen på Systembolaget till 18 år!

namninsamling


Kopiera och lägg upp på din Blogg/Bilddagbok, nu!





CHRISSYYYYY<3

Kan inte fatta det,chris (brown) kommer till Stockholm,Hovet 23 Januari. Min baby,han kommer,jag kommer få se honom,höra honom live. Skippar mascara denna underbara dag,annars kommer jag se ut som jag krigsmålat mig ungefär. Glädjetårarna,åh. Kan inte fatta. Finns det seriöst något bättre,kommer se världens bästa konsert med dom jag älskar mest. Det här gör mig så glad!


party-outfit

I fredags hade vi alla 6 tjejer mys hemma hos mig,brasa,musik,glass,korv osv,konstiga diskussioner,as usual? Någon gång vid halv 1 åkte dom hem men linnea och malin stannade för att sova över,vi sov alla 3 i min dubbelsäng,inte så trångt som jag trodde faktiskt,behöver space när jag sover.
Igår var det party och vi började förfesta hemma hos mig för att sedan fortsätta vidare. Blev även lite shopping i fredags kom jag på,bland annat den här spetskjolen,örhängena och en rosa halsduk. Det här var iaf gårdagens partyoutfit


Spetskjol indiska 199:-



Örhängen Iam ca 100:-

Vimmelmamman

Kan inte sluta läsa,det blir inlägg efter inlägg,månad efter månad, det är vimmelmamman jag syftar på. Kan inte ens tänka mig hur det känns att vara i hennes situation, att "hålla hjärtat i sina händer" som hon själv uttrycker det. Att inte veta hur länge till man får umgås med familj och vänner. Hon har världens finaste son och en underbar man. Det borde inte få vara såhär.

Amy winehouse

Okej,ledsen att göra er besvikna men,amy winehouse är inte så jäkla snygg som hon ibland ser ut att vara. Ingen naturlig skönhet här inte,snarare trashy och lite äcklig måste jag säga. Visst,vem fan är snygg när man bara är hemma och tar det lugnt? Men det här,till och med min katt blir rädd!


nu ska jag kolla på chocolat,godnatt!


Skor - ett beroende?

Jag har nog hittat dom snyggaste skorna jag sett på väldigt länge. Åh,den röda klacken,nice! Hittar alltid så himla mycket jag vill ha på internet,lite krångligt bara då man inte kan prova sakerna innan.


Shawn hlookoff - without you

Så himla fin låt det här,hörde den på The hills nyss och fastnade. "How do I fall out of love",mysig!

Beyonce

Gillar beyonces hårfärg på bilden här nedan, ungefär något sånt jag tänkt mig,färgen hon har i överhåret alltså. Känns lite läskigt,vart ljusblond så himla länge nu. Vad tror ni,skulle jag passa i det?





Nyårsklänningen?


Bikbok 399:-

Har sett många klänningar jag skulle kunna tänka mig att bära på nyårsafton. Och det är problemet,de är för många alltså. Kan köpa allihopa och säga att jag inte kunde välja,så kan jag byta om lite under kvällen,ta den understa klänningen överst. Okej, visst att det är "trendigt" med lager på lager men,inte på nyårsafton ;) Anyway, den på bilden ovan är ju ett alternativ,dock i svart. Den kanske känns lite enkel men med rätt skor och acessoarer så blir det nog awesome. Gillar paljetter,så fint!


Extensions

Imorgon ska jag ta ur det här jäkla löshåret, för er som inte vet så har jag slingor isatt med keratinvax,finns billigt med bra kvalité på butikdonna. 100 slingor för 479:-. De har iaf glidit/växt ut så himla mycket så det ser förjävligt ut,ska börja köra med clips igen. Bara jag får ur den här skiten, jobbigt är det. Men men lite aceton så är problemet ur världen.


Heta läppar


Gillar dom här två grymt mycket,kanske blir till att införskaffa. Starka färger på läpparna är så snyggt. 
På fredag ska det shoppas!

Helgen!

Här kommer en uppdatering om helgen,tar allt på en gång. I fredags bakade vi pizza hemma hos alena,vi tjejer. Blev dock lite rörigt med 5 blåsta tjejer i ett kök,haha no offence girls! Dessutom är vi alla envisa och alla vill ha det på sitt sätt. Blir ju inte heller bättre av att Alena har PMS så det skriker om det, då är hon inte att leka med. Haha. Pizzan blev iaf god och vi hade det mysigt men blev mätta som fan (kanske är det som är mening?). Igår däremot blev det party, vi (jag,hannah,alena,amanda,elvira) började förfesta runt 8 hemma hos alena,sen runt 10 bar det av mot festen som var mitt på stan nästan. Ganska lamt och inte så jätteroliga människor. Speciellt en tönt som gick runt och hittade på en massa saker om mig,att jag gjort saker som jag inte gjort,menmen. Orkade inte dom så Carro och Micke åkte från festen i hovsta och hämtade mig,sen åkte vi tillbaka dit. Väl där träffade jag två av mina kusiner, och även Bengan,åh,chocken där. Men kul var det =) Förutom äckelkatten som satt och fes på mig,tro´t eller ej. Runt halv 3 bar det iaf av hem,även då skjutsade Micke,tur det! Sista bussen gick runt 1. Idag ska vi tjejer ut och äta, hoppas jag får som jag vill så att vi går till Coco thai,så gott! Och som jag tidigare nämnt, jordnötssåsen,mhhhh!

Bad boys




Alltså,får inte nog av tatuerade killar,mycket ska det vara, som Travis McCoy (bild) eller Ami t.ex. Åh, it drives me crazy.
Det sägs ju att två är starkare än en,så Ami,fria till mig? hehe!

Make up institute

Var på UAF-mässan idag med alena,olika universitet/skolor presenterar sina utbildningar. Fastnade för Make up Institute,finns ett program som heter Master Makeup Artist & Hårstylist som jag känner på mig att det verkligen är min grej. Det är det jag vill göra,helt 100 på det,och det har jag varit läänge. Innehåller make up,manikyr,evenemang (t.ex festsminkning, vardagssminkning osv), historia om olika tidsepoker (hur såg sminkningarna ut förr i tiden?), TV film och foto, teater & scen,specialeffekter (t.ex sminka så att det ser ut som avskuren hals sår brännskador osv, kroppsmålning,hår-styling, och information om själva yrket,att marknadsföra sig själv t.ex. Kursen håller på i 20 veckor då man går måndag-torsdag inklusive 2 veckor praktik. Priset för detta är 62300:-, men är det verkligen det här man vill så är det värt det!


jeansleggings

Har redan ett par ljusblåa,och de är så himla sköna så blir nog till att köpa dom här också. Bikbok 199:-


Outfit


Linne topshop,kjol topshop,spetsleggings gina tricot,skor H&M

stilikon

Är det någon som har sjukt fin klädstil så är det Nicole Richie. Enkla baskläder men hon gör det mer "elegant" med solglasögonen och fina frisyrer. Hon gillar även jeansshorts väldigt mycket,vilket jag också gör,lite slitna sådär,perfa!


pink dresses

Eftersom att jag älskar rosa så fick dom här rosa klänningarna ett eget inlägg. Alla är så jäkla fina,speciellt de två längst ner. Åh,I´m in love! De ska beställas iaf,helt klart. Också dessa från asos.com


Dresses,dresses,dresses!

En sida som verkligen har underbara klänningar är ju asos.com. Har kollat igenom alla och har sett ungefär 25 stycken jag älskar. Kanske blir till att beställa några,det är inte billigt att vara tjej! Förstår hur lätt killar har det,dom behöver inge speciella festkläder,inga bhar,inget smink,inte lika mycket hårprodukter,locktänger osv osv. Ni har det enklare helt enkelt, vi har det dock mycket roligare ;)


shoes, shoes, shoes!

Är dom inte underbara? Tänk dom  till "den lilla svarta". Dessa kommer ifrån Pura López,finns på brandos.se.
Kostar 2114:-.


RSS 2.0