Halloween

Wohoooo,halloween! Vad ska ni klä ut er till? Jag ska vara..........CATWOMAN!


marylin monroe

Det här är den bästa låten jag hört på länge,och snyggaste killen till höger,mums!

Long time no see

Förlåt,det var längesen jag uppdaterade,men jag ahr varken haft ord,eller tid. Okej,nu ljuger jag,tid har jag väl haft men. Det har varit fullt upp med festande och umgänge med flicksen. I tisdags hade vi iaf filmkväll med tjejorna,prat, mys,chips såklart. Sourcream onion + tzatsiki dipp mhhh,kill me! Sov även över hos alena,vi kom igång när alla hade åkt,hahah,kul sätt att roa sig,hej vi är 5 år. Till slut somnade vi runt 6-7. Gjorde goaste frukosten sen också,eller ja,alena gjorde,hihi. Kokta ägg,stekta ägg,rostade mackor,typ 50 juicepaket,haha. Så törstig är jag inte. Igår var det party vid södra station ungefär,mycket trevligt,började förfesta där runt kl 6-7 kanske? Trevliga tjejer och vi hade skoj,även bästa skivan hade jag bränt. Ah,ni ska bara veta! Kvällen var fan great,singstar,drinkar och jävla massa snack. Hemvägen var väl inte lika rolig,jag gick hem från södra station. Det snöade/haglade/regnade,jag hade bara vanliga jävla strumpbyxor,klackskor och min jacka. Seriöst,haglet kändes som nålar i fejan,jag var så jävla förbannad så jag grät hela vägen,ja,2 timmar kanske. Mina hälar blödde (!) när jag kom hem,hela jag var röd som en tomat och mascaran var utsmetad i HELA mitt ansikte. Gjorde nudlar och gosa me buff,min baby. Sen somnade jag på soffan. Aja,nya tag idag. Eller blir det

yesterday

Jag & malin gjorde ordning här hemma hos mig,men blev klara nån/några timmar för tidigt,så vi hade lite kul för oss själva,haha. Sedan bär det iaf av till Linnea för förfest. Det var jag,almira,linnea och malin,vi körde,gissa vad? Ölspelet,haha. Sedan bar det iaf av till lokalfesten i varberga,trevligt trevligt! Träffa massa jag inte träffat på ett tag :) Lite tråkigt bara att det mest är tjejer som dansar på fester,killar,vafan?? Många killar är blyga när det kommer till att dansa. Fan skitsamma släpp loss! Jaja,en viss tommy kör in bilen i 2 stenar också,haha. Men den klara sig enligt honom,tur det! Till slut blev klockan runt 2 eller något,så jag & malin traskade mot mellringe där cykeln stod,ont i fötterna japp! Sedan blev det att kolla lite på waist deep,äta chips,sen somnade vi!



middag & party

Igår gick vi tjejor ut och åt, hade inga planer på fest. Det blev Coco thai och det gjorde vi rätt i,dom har så himla god mat,och det är jättemysigt därinne! Var även några vid bordet brevid som fyllde år,så sång och drinkar med tomtebloss blev det för dom,får ta efter dom när vi fyller malin (25e & 26e maj),ett tag kvar men,vi kan vänta..Vi hade det jättetrevligt och pratade & skrattade som vanligt. Deras kycklingspett med jordnötssås,mhh,gudomlig för fan! Blev en barnportion,var inte så hungrig,men det var inte lite mat för det,hur mycket kan barn äta egentligen? Sen pratade jag lite med nathalie och hon tyckte vi skulle komma på fest i lillån hos hennes kompis,och visst åkte vi dit. Ingen som bangar fest här inte! Ölspelet kördes som vanligt och alla var jättetrevliga. Åkte sedan hem runt kl 2 kanske,värd kväll! Gissa vad som händer idag då? Jo,FEST,haha :) får hoppas det inte är för mycket folk,vill ju fira pavel :) men det löser sig,det gör det alltid. Annars bär det av till åsbro. Ska väl hoppa in i duschen nu och börja fixa kanske? Bra att börja i tid,kvällen/natten är ju inte alltför lång. Och ni har väl inte glömt ställa om klockan? Tillbaka en timme alltså. Puss

party party

Igår var det ju som sagt fredag = party. Började med lite fix & drinkar hemma hos alena,mycket prat som vanligt,sång och,ja allt! Efter det fick vi skjuts till norr,började med lite fest hos johan. Men grannen tyckte musiken (som var låg) var för hög så vi gick till andra johan istället,fortsatte festen där,mer folk och ja,chill! Hahah,jag hade fett kul,jävla bra humör var jag på också,najs. Lite trångt när vi skulle sova men det löste sig,puss!


köpa soppåse,nån?


"Bara" 16600:- ligger budet på just nu,tror det var malin som la det faktiskt,vem vill inte ha en soppåse liksom? Kanske har stigit till&med,whatever



Sitter med hårfärg i håret, blir Champagne Ljusblond.
Fixat utväxten har vi också gjort,eller ja,malin har fixat den på mig. Nu ligger hon och sover i min säng. Kanske var min feta middag som gjorde henne trött? Hmm,vem vet.. Jag sitter och hoppas på att min färg blir bra iaf :D hoppashoppas! Imorgon är det fredag,vilket betyder P A R T Y ! ! Så skönt när det väl är helg,ta det lugnt och bara ha kul och umgås med flicksen. Nu sitter jag och lyssnar på intervjun med min älskling,chris brown. Mjau!




jeansleggings

Idag är det onsdag=projektdag! Har suttit på bibblan från 10-halv 3,inräknat den långa lunchen men iaf,det är länge. Lunchen blev en pommes frites tallrik för mig & linnea,alena & malin körde feta kebabtallrikar. Såg ju även vissa riktigt heta typer gå förbi där utanför,t.ex han med oranget hår,men jag lovade alena att han var bara hennes :) haha sexy! Personalen på kebabcenter (undra om det heter så) såg ut att vilja joina vårat lilla bord,han stod i kassan och skratta åt våra skämt,hmm,är vi så charmiga? Det visste jag nästan redan..Efter allt arbete blev det även en sväng på stan med  alena,hon shoppade ett par schyssta lackleggins, en söt partytopp & en snygg tischa. För min del blev det jeans-leggins,en blandning helt enkelt. De är ljusare i verkligheten än på bilden Hittade också världens sötaste klänning inne på cubus,men fanns bara för stora & för små,tryckte på mig den lilla,haha,synd att tuttisarna satt under hakan då,den stora kunde jag åka till skogen & campa med ungefär,får checka på marieberg,den var så jag känner jag :)


Spirit 300:-

bråk

Idag har det vart värsta bråket på skolan,hoho,give me more drama! Två polisbilar var där och 30 pers ska tydligen stängas av? Hoppas det är dom jag tror det är,då är det jag som firar sönder på fredag! Det tror jag vi alla gör. Rektorn ska iaf samla alla imorgon och prata om det här,haha. Här kommer en artikel http://www.na.se/artikel.asp?intId=1400864&wpa=polisen-utreder-grov-misshandel-pa-23aring Våra lärare har varit skitskumma idag,berättar att dom är "besvikna" på oss,2 stycken olika samma dag,haha,vad är det här. Den ena (naturkunskapsläraren) vart tydligen så besviken så vi fick sluta efter att hela klassen suttit och snackat sönder typ 10 min,han orkade inte,haha. På svenskan råkade jag säga att vi slutade (var visst 5 minuter kvar), då blev hon upprörd och fråga om vi inte tyckte det va respektlöst osv osv. Snälla,chilla,klockan var 4 och alla var skittrötta! Aja,nog om skolan, här kommer min absoluta favoritlåt,lyssnat sönder på den i ca. 2 veckor men den håller fortfarande..


alltid redo

Okej check,
-frukost klar
-sminket klart
-håret klart
-kläderna klara,
-hostmedecin
-nässpray
-alvedon 
-borstar tänderna,
det var min morgon det. Ska snart traska iväg till bussen. Undra om det är för kallt för skinnjackan idag? Hmm,vi får väl se. Förresten,vart ska ni på halloweenfest? :) Säg till om ni vill komma på en i mellringe,lokal,300 pers,50:- inträde

Musikvideo


Videon till Elov & Beny - singel och sökande har äntligen kommit upp,riktigt skön video,bra killar! Tänker inte säga vart jag är,ser ut som en korv,så ni får leta själva,haha :( Och jag & malin valde att inte vara med i dansscenerna,så nu vet ni.

la escuela

Lugn & skön dag,bara suttit och lyssnat på lärarnas genomgångar,me like. Och spaghetti & köttfärssås+massa ost är ju inte heller helt fel,eller va säger du almira? Massa snack om den sjuka helgen,haha. Fick reda på massa annat roligt idag som jag tydligen missade i fredags. Typ 50% av festen hade klamydia? Haha ne men flera stycken,och folk hade sex hur som helst,med varandras flickvänner osv,sick people! Tjejerna fick se ravve,haha,klappa hannah,klappa! Gick även på stan en kort stund med malin,kolla lite skor och så,men hon hitta inget som föll henne i smaken ;b På torsdag (äre nu på torsdag?) så är det risbergskafesten,blir kanske så att vi går,får se :) Kul med fest i veckan,I think.
Aja, ska väl fixa nåt att äta,blir väl mackor som vanligt,orkar inte, byebye

här får ni dagens "outfit"

ami james


Alltså,är han inte bland de sexigaste killarna som finns? JOOO. Älskar tatueringar,hela armarna,finns inget snyggare,hans självförtroende och så är han så jävla charmig också,mmh smälter. Ta mig Ami,här är jag,väntar på dig. Visste först inte att han va jude,och från Israel,trodde israeler såg ut som typ al quida (??) medlemmar med långt skägg osv. Men aa,där hade jag fel,för en gångs skull ;)

boring sunday

Idag har jag inte gjort ett skit! Suttit vid datan och kollat på en film,det är det enda. Nån som har några filmtips på lager förresten? Behöver något att kolla på. Vill ha skola nu,träffa tjejorna <3 Så tråkigt att bara vara hemma, men är för trött för att göra någonting,allt hostande & snorande tar slut på mig. Jaja,får väl gå till vårdcentralen snart,man jag är rädd för läkare & sånt :/ Hatar deras undersökningar,bad memories,haha. Stoppar ner en lång jävla tops i halsen på mig så jag nästan spyr, slår mig i magen och frågar om det gör ont,ja det var ju därför jag åkte in era jävla miffon. Ne nu ska jag laga lite kyckling o massor av gurka,gott och nyttigt ;)
Kommer lite gamla festbilder nu,eller ja, från den 11:e iaf.

Jag & lisa

kaz,lisa,johan,marcus,johan

vart är du?

Har så himla tråkigt alltså,en lördagkväll,men blir inget festande för mig,det räckte med igår! Känns jobbigt nu också att ta sig någonstans,cykeln står ju hos linnea, och här där jag bor går inga bussar nu,haha,pinsamt! Det ultimata vore ju en mysig MAN. Så om du är rik,snygg,har trevlig lägenhet med bra centralt läge,fin bil,är romantisk,har hund,inte jobbar för mycket, kan spela gitarr och har fin klädstil, ja då är det bara att ringa vettu ;)


Smycken

Hittat några riktigt fina grejer från kyssjohanna.se.
Bland annat de här




finns även i svart


Rävisen

Här är han,min lilla gosiga rävis. Blir perfekt till nya jackan,tänker fan inte frysa i vinter! Jag & alena sköt han igår,hahah,hon missa första skottet,jag tog han i nästa,samtidigt som jag skrek: oh he´s going down..

200:- Bikbok

Är han inte lovely?

yesterday

Ja,igår alltså,både bra och dåligt. Gjorde ordning mig,åkte till linnea där malin också var,vi gick och shoppade tillbehör på ica sen bar det av mot stan och förfest som styrdes vid södra station ungefär. Liten lägenhet och mycket folk,men fan jag trivdes. Får ju agera DJ som vanligt,blev även en del ölspel,chill på balkongen osv. Sen ringde jag skjutsen och dom tog oss till ladugårdsängen,festen var tydligen flyttad dit istället. Var iaf min kusins kompis som styrde fest och det var endel skumma människor där måste jag säga. Speciellt en kille,så jävla sjuk! Fyfan alltså. Fick iaf sagt allt jag ville,kändes bra,även om jag inte kände han,men han förtjänade varenda jävla ord. Lite läskigt bara att han ska in i fängelset om 2 veckor för grov misshandel,ja,trevlig kille som sagt,hehe.
Och linnea,fan fattar du inte att jag är rädd om dig eller? Hatar sånt skit!
Sen var det även en person som råka fråga lite fel saker vid fel tillfälle,visst att du kanske undrade men är det bästa tillfället verkligen på en fest? Nää,verkligen inte. Blev lite känsligt,hu hu. Han fick nog dåligt samvete, han gav mig massa jägermeister- & öl-flaskor,sen åkte han hem,haha.
Efter det åkte vi iaf till Burger king och käka,skummaste gubben,mumlade och peta på min arm,han ville inte gå,men till slut så. Sen äntligen åkte vi hem,va ju nära döden upplevelse i bilen men vi kom hem iaf,jag & malin gick och la oss och sov direkt kan jag ju säga.

Bilder från förfesten:

innan vi tjejor kom och höjde stämningen ;)


Simone,hannah & nån kille

ölspelet

partyy

är på fest hos nån jocke,gitarr o drinkar funkar fint,ska till kumla om ett tag,skriver mer inatt/imorgon ;) pussis


hwjhwj lollo nn som är full inte kan logga ut hahah pusspuss på dig/almira

partyfredag!

Började 10.30,så himla skönt,börjat sent i nästan 2 veckor nu,gjorde iaf omprovet i matte idag,lärarn hann inte rätta klart helt men 99% att jag får godkänt iaf :) känns skönt! Hur känns det för dig då malin? haha. Efter skolan gick jag & alena en liten sväng på stan,köpte mig en räv,hoho,ni får se vad jag menar senare. Sen blev det att fara hem,yes,nu sitter jag här och taggar inför kvällen,blir nämligen party (ovanligt? nae) med alla mina pinglor. That´s the way i like it. Ska väl slänga ihop middag nu och sedan börja fixa mig kanske? Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig,orkar inte ha klänning idag,har alltid det,så kör kanske på jeans och nån topp,ja det låter bra.
Såhär såg jag ut i skolan idag iaf.




just me

Musikvideo

Okej,har så tråkigt och har absolut inget att göra,eller jo egentligen men jag orkar inte,min hälsa är inte finfin!
Så varför inte skriva lite om inspelningen. Vi tog bussen från Örebro till Karlstad,jag,linnea,malin och nathalie (numera kallad asset). Linnea visste ingenting,det var som en överaskning eftersom hon fyllde år (29 augusti). Väl framme försökte vi ta reda på vilken buss vi skulle ta,aa en tant sa fel buss till oss så det blev en promenad när vi hoppat av bussen,med våra väskor! Kärring. Aja,väl framme började vi packa upp,fixa ordning oss och förfesta lite på hotellrummet,träffade även tjejen som sjunger refrängen,hennes syster och hennes kompis,riktigt trevliga tjejer,dom joinade iaf vårat hotellrum och vi sjöng en jävla massa. Inspelningen skulle börja kl 5-6 egentligen men blev framflyttad eftersom dom andra scenerna tog så lång tid,så alla tjejer,oj hur många var vi? 15 kanske,en gissning bara. Aa vi käkade iaf lite middag på hotellet,tog något gott att dricka. Sen vid 10 började vi tror jag? Vet inte riktigt om jag får avslöja nåt här (oscar???) men var iaf med i en scen där vi gör,nåt..haha,skippade dom där alla skulle vara med egentligen,då hade jag skämts ännu mer än vad jag kommer göra nu. Det blev en sen natt,allt var inte klart förrän kl 3 tror jag. Men var inte med i dom sista scenerna som sagt så vi gick och la oss,sååå skönt. Jag,linnea och nathalie skulle iaf dela på en dubbelsäng,problemet var ju att det var världens skarv i mitten,vem fan vill sova där. Aja,födelsedagsbarnet fick offra sig,haha,hon gillar ju skarvar så..När vi vaknade på morgonen gick vi slitna ner och åt god frukost,sen gick vi för att packa,och ja,åka hem..that´s it

på väg till hotellet

inspelning

ännu mer inspelning

baren

inspelning


Elov & beny




Min gamle kompis oscar,alltså han är inte gammal,men det va längesen vi träffades för första gången ;b Också kallad beny,aa som vissa vet har elov & beny en grupp eller vad man ska säga, och nu tycker jag att vi alla hjälper dom genom att rösta här www.playdio.se. Gå bara in på musik och bläddra ner lite på listan. Dom blev även veckans hitlåt,grattis pojks. Väntar spänt på videon,fast fyfan,vill inte se mig själv,usch,hatar och va med på kort (som andra tar då).

skön dag

Började kl 1 idag,så jävla skönt. Så åkte upp på stan och träffade almira,gick & köpte min fina jacka :) Mamma tyckte den va ful (fast hon har bara sett den på bilden här nedanför) och ja,den ser tråkig ut och inge speciell där liksom,men den är så mycket finare i verkligheten,älskar den redan. Den är finare på mig också,hahah.

elvine 1900:-
Varm men ändå inte stor o plufsig som vinterjackor brukar vara, men det bästa är ändå gulddetaljerna,knappar/dragkedja, me like me like. Aa efter det gick jag & almira o shoppa i våran stammiskiosk,sen fick vi skynda oss till matten, våran lärare är crazy. Kom försent,han blev inte arg. 4-5 personer kommer också försent=damp. Han sa håll käften till och med,han är fan 55 år eller nåt,haha sötisen! Orkade inte stanna där så vi gick till studeivägledaren,yes äntligen ska vi få ta bort spanskan,sån befrielse,åååh va skönt,ingen mer spanska! Iaf, det har hänt förut att mappen där jag har alla bilder & låtar har försvunnit,sen några dagar senare kommer den tillbaka,det har hänt igen,den är gone! Så här får jag sitta och lyssna på thevoice.se.

wuhu

Okej,redan  26 läsare,går bra det här,blir fler o fler för varje timme ;b
Har sagt att jag inte ska lägga ner den här bloggen,som jag gjort med dom andra 2 (3?) haha.
Ne men jag tycker själv det är kul att läsa kompisars bloggar så here you are :)
Alena din lilla gullepluttis,hoppas du var ett cherry idag igen,hahah.
Linnea,malin,alena,almira,stort hjärta på er,skulle fan inte orka en dag utan våra jävligt konstiga konversationer,älskar er.

Ingen skola för oss sambyggare

Vi håller på med ett projekt i ämnet "staden och framtiden" där jag och Linnea har valt att arbeta med Cajsa Warg,det betyder att vi är "lediga" varje onsdag i flera veckor. Visst vi måste ju jobba och så men så himla skönt,sätta sig på bibblan,skriva lite,tjejsnack,äta lunch på nån restaurang,och jobba när man själv vill,love it! Jag,malin,linnea och alena åt på pizzaplaneten idag och fyfan,vi rulla ut,bokstavligen! Satt där typ 1 & ½ timme,käka lite tacos,lite pizza,lite allt... Men dom jävla byggarbetarna tog en hel jävla pizza,som jag väntat på sen jag kom,typ 10 bitar,ville kötta dom,hårt. Fattar inte hur killar kan äta så mycket,vi dör av några pizzabitar. Aa sen kolla iaf jag & Linnea efter studievägledaren som INTE var där,som vanligt,vi ska ta bort våran spanska. Ska bli sååååå skönt så ni fattar inte,nu kommer jag knappt ha nån frånvaro,shululu. Hittat världens finaste jacka också,den ska jag gosa med i vinter,tänker inte säga vilken än pga. av vissa copycats som kan ta sig i röven. Aja,håller iaf på och "inreda" min garderob lite också,kommer bli najs sen :)
aa,såhär såg jag ut idag iaf,spegeln är inte så ren,jag vet :b

Jacka

Har en jacka jag vill bli av med,så om nån är intresserad så hör av er: [email protected]



H&M,använd 1 gång, 350:- nypris 598:-

Trött!

Jag har varit sjukt konstant i 2 månader,hostat sönder,snorig osv. Blir så himla trött hela tiden,så fort jag kommer hem somnar jag på soffan,men jag är ändå fortfarande trött på morgonen..somnar nästan i skolan och blir på dåligt humör. Snälla jag orkar fan inte längre,give me some energy? Mamma tror det är bihåleinflammation eftersom jag också har ont i pannan typ. Har lock för örat också,haft en vecka,snälla kan livet bli bättre!? Går fan snart i ide eller nåt.
Juste,glömde nästan min stukade tå också,HE HE! som en viss alena trampade på idag,haha alltså jag gråter snart.
Men måste säga att Robin (mitt ex) räddade min kväll,skickade massa bra låtar jag ville ha :) tack!

Got ya!


Kliar det hannah? Den här kvinnan spottade idag ut sitt rosa tuggummi på min iPOD,tur att du missade mitt knä iaf. Värd mattelektion,hohoh eller inte. Planerade ju iaf våran resa till prag litegrann,hur mycket pengar går åt till sprit/krogen,shopping, alltså det viktigaste,så långt kom vi. Kommer bli så himla great, 5-6-7 party-brudar i Prag, det blir osäkert där borta,akta er. Har ju redan vart där en gång, så jag hittar ju det mesta och viktigaste. Och det viktigaste ska jag säga er, det är Karlovy Lázně. Klubben med 5 olika våningar där dom spelar olika musik,RnB,techno osv. I can´t wait! På jullovet åker vi iaf. Dagarna kommer vara frukost,shopping,fest,shululu säger jag bara!

Fest



I fredags började vi tjejer (jag,malin,alena,linnea,hannah,kaz,amanda & dimen) med förfest hemma hos malin,kom även förbi några killar som jag inte vet namnet på :b Men iaf vi dansade,sjöng & hade kul,gjorde goda strawberry daquiri (stavning?). Kul att en viss Linnea går & spetsar min,haha! Senare blev det iaf att gå iväg till lokalfesten bara ca. 100 meter bort,var inte såå himla mycket folk,men träffade vissa jag inte träffat på väldigt länge iaf =) Aa hemfärden kommer jag inte ihåg speciellt mycket av, hade även lyckats med att stoppa in smöret i påsen där osten låg,o slängt osten. Haha lyckad brud eller vad säger ni..


RSS 2.0