i still have my love

Fick en ny kamera av papsen idag,han måste ha läst mina tankar eller något,precis vad jag behövde ju. Ska fan slänga gamla skitkameran,bilderna suger balle. Så nu kanske det blir mer outfits osv,kanske tar kort på allt jag shoppar,vilket jag absolut inte orkat hittills ;b


shopping

Blev lite spontan shopping igår med mami,blev två toppar från ginatricot


129:-


djup i ryggen 129:-
köpte den här i svart,men vettefan om jag kanske ska ta den här ist,båda är fina

män som hatar kvinnor

I tisdags var jag och mamma på förhandsvisningen av 'män som hatar kvinnor'  här i örebro,den var bra och riktigt spännande,dock väldigt rå! Ganska lång (2 h 30 min) men det gick väldigt snabbt faktiskt.
Filmen har premiär på torsdag,så gå och se den :)


no calling saying u want me back


i´m back

Riktigt dålig uppdatering,jag vet,men det beror på att min dator alltid ska krångla,så nu funkar inte min skärm,och jag orkar helt ärligt inte försöka få igång den,redan tagit ut och satt in sladdarna. Seriöst,säg nån elektrisk pryljävel som inte krånglar.

Nu sitter jag iaf på datorn här nere i vardagsrummet,ledig idag,för skönt :) Vet inte hur det blir med karrofesten,ska vi gå tjejer? (om det finns biljetter kvar såklart)

NY fashion week


Nicole Richie (sjukt snygg outfit), Tinsley Moretimer, Tori Spelling och Natalia Vodianova


Diane Kreuger, Zoe Saldana, Mena Suvari och Rachel Bilson.

Taylor Momsen (älskar skinnjackan), Paris Hilton, Leigh Lezark och Becki Newton.

 

a girls best friend

Jag har svårt att bestämma färg,svart passar ju till allt,men det gör oftast brunt också,dom sticker ut lite mer? Kan inte bestämma mig,help!?


let the mother fucker burn

snart skola,ångest som fan! FAN



vet ni vad jag kom på? om ca. 5 veckor är det ju PÅSKLOV! wuhu

Cocoos förhandsvisning

Nu har cocoo.se fått in massa nya smycken och här kommer några godbitar ur förhandsvisningen, min personliga favorit är armbandet längst ner,det svarta med ett guldhjärta,nice! Är ni sugna på att beställa så pågår just nu ett specialerbjudande med 15 % rabatt till alla som anger rabattkoden: special

(Erbjudandet gäller till den 28 Februari)







 

have no fear,i´ll be there

Igår åkte jag & alena till linnea för let´s dance och myskväll,med vattenpipa bland annat. Som vanligt blev det en tripp till ica för att inhandla lite smått & gott. Sov även kvar där,kom hem för en stund sen. Min mapp på datorn med bilder & låtar är borta,så har knappt några bilder att uppdatera med,vilket suger (blogg utan bilder=tråkigt). Men den kommer tillbaka inom några dagar,har hänt 2 gånger förut,undrar vart den tar vägen,haha,lite semester från mig kanske.


Bild från i somras,jag och elle

girl,you know i care


time to go

känner att en ny kamera skulle va på sin höjd. Har jag på blixten på blir bilderna cp,utan blixt,dålig skärpa..


Rihanna tar tillbaka chris?


what do u want for dinner tonight

Idag ska vi tjejor ut och äta,blir grekiska kolgrillsbaren,mums älskar grekisk mat! Ganska ny restaurang men hört väldigt bra om den,alla rekomenderar stället så får hoppas det är gott :) Finns inte så himla annorlunda restauranger i örebro tycker jag,de flesta är likadana,undantaget är väl wongs,lovely!



mi guapas

i tisdags kom almira och linnea hit,jag fixade tacos,kladdkaka,ostbågar osv,mysigt med ljus och massa skratt. Blev som en försenad alla-hjärtans-dag middag. Mår så bra med er, ett fett hjärta på er!


(bild från förra alla hjärtans dag)

some shopping

var på marieberg idag med linnea,väldans trevligt måste jag säga! bästa kompisar sen bebis-ben. Blev iaf en till skinnjacka,världens snyggaste jeansshorts (ljusa+slitna) och ett par bamboo-hoops..




no internet

mitt internet vill inte funka,så det är därför det inte blir någon uppdatering. men ta det lugnt,ska ringa bror min ;)

going back to basics,where it all began




im'a do my own thing



shoes

Dom här snyggisarna (dom första) ska jag beställa,mums! 11,5 cm klack,det hurrar vi för,ju högre desto bättre..dom andra vet jag inte? får fundera




im'a get this party started


u will always be my boo

no matter what u do..


party+söka jobb

Var ett tag sen jag uppdaterade,men har inte haft något speciellt att skriva om känner jag,fredag & lördag var iaf party. Och idag har jag sökt sommarjobb,genom en sida som heter nordjobb,valde att söka i norge,danmark och finland,så får väl se vad det blir,skönt att komma bort ett tag,5 veckor valde jag. Hoppas på att det blir äldrevård i norge,dels för att jag jobbade med äldre i sommar,så känner till det bra,och norge är ju känt för att vara fett bra payat land ;)




todays outfit

Lägger inte upp "dagen outfit" speciellt ofta,beror på att jag inte orkar ta kort :b menmen här kommer en idag iaf. Nya örhängen på bilden btw,blev lite shopping idag,men är slö,inga bilder på det nu iaf :b


i'm not doing it 'cause I love u,i'm doing it 'cause I can

Ska kolla på det nya the city avsnittet nu tänkte jag,i min pluggpaus. Känns dock som att jag kan och förstår det mesta eftersom vi går igenom så noga på lektionerna,vilket är väldigt bra :) Nu gör jag provet bra,sen är det lov,och fredag och lördag består utav party. På fredag blir det födelsedagsfest hos I :) Och på lördag är det även då födelsedagsparty,funny!


pink dreams


old times

Åh,kollar igenom gamla bilder och hittade den här,från 8an/9an,saknar det faktiskt! Träffar ju båda varje dag förutom amanda,och det är lite tråkigt..men då blir det ju såklart extra kul o ses när man väl gör det :)


amanda,linnea,jag,malin

chris försökte döda rihanna? pft!

alltså this is too much! Tror inte på ett enda ord,försökte döda dig? Ja men visst,det är ju så smart när man är känd,tror medierna och rihanna överdriver fett!



Nya uppgifter om misshandeln. Sångaren Chris Brown greps natten till söndag, misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän - popstjärnan Rihanna. Nu kommer nya uppgifter om misshandeln.

- Han försökte döda mig, ska Rihanna ha sagt till polisen. Enligt en uppgiftslämnare som är involverad i utredningen uppgav popstjärnan Rihanna, 20, att pojkvännen Chris Brown, 19, hotade att döda henne och tog strypgrepp på henne - tills hon svimmade. När hon återfick medvetandet hade Brown flytt, enligt källan. Det skriver Entertainment Wise. Kastade bilnycklarna

Sajten skriver att bråket tog vid efter att paret lämnat en fest i Chris Browns Lamborghini. När bråket uppstod svängde Chris Brown av och stannade vid vägrenen.

Rihanna ska då ha tagit Browns bilnycklar och kastat ut dem genom fönstret - varpå sångaren blev rasande.

Brown lämnade in sig själv till polisen natten till måndag men släpptes mot en borgessumma på 50 000 dollar.

Sångarens advokat och publicist har ännu inte kommenterat händelsen.


happy birthday to you

Grattis syster-yster,25 hela år!




 
Paris Hilton - happy birthday to Hef

kissie

Kissie har blivit galen!


brun-utan-sol tips

Tänkte tipsa om en brun-utan-sol här i vinterkylan. En jag köpte nyligen och som är smått färgad så det är lätt och se vart man missat att smörja in,väldigt praktiskt. Den luktar melon vilket är ett plus,hatar brun-utan-sol lukten,kostar 70-80 kr och är en av mina favoriter.
Vilken är det då? Jo,åhlens egna..


ready for some shopping


Britney spears dagböcker stulna?



Britney Spears är livrädd - hennes dagböcker är stulna! I dem står detaljer om den påstådda aborten efter förhållandet med Justin Timberlake, varför hon rakade huvudet och om det påstådda dödshotet mot Britneys barn, enligt National Enquirer.

- Britney har panik. Det mesta av materialet är hämtat från de tyngsta perioderna i hennes liv. Hon skrev böckerna för att en dag kunna berätta sin version för sina barn, Sean Preston, 3, och Jayden James, 2, säger en källa som påstår att böckerna är stulna.


Informationen var även tänkt att användas till Britneys tänkta självbiografi. Bokkontraktet sägs vara värt mer än 110 miljoner kronor, efter förhandlingar av Britneys pappa, Jamie Spears.


vårens hårinspiration



Mycket uppsättningar är det som gäller på catwalken inför våren 2009. Knutar,
hästsvansar och tuperade uppsättningar med headbands har vi sett på både
Yves Saint Laurents och Jil Sanders visningar. Självklart hänger även långa
mjukt lockiga längder och tuperad volym kvar...

bamboo earrings

Ska beställa lite nya örhängen,funderar på alla sorters bamboo,har ju bara ett par,men dom är sönder för tillfället. Och dom är fett nice så why not. Om det är nån som är sugen på att köpa (nya såklart) så kan ni säga till så kan jag nog fixa till ett billigt pris (ca.70-80 kr kanske),men isf ska ni vara några stycken som vill ha.. (finns alla möjliga sorter,finns vanliga hjärtan utan någon text i också..)


wopsi


fan vad blond jag var,better,worse?


the boy does nothing

Kan ju säga att min man ska fan städa minst lika mycket som mig,HA!


ökat läsarantal

Oj va många läsare det var idag då,nästan dubbelt mot vad det brukar vara,kul :)
Njoy!

i love shoes,bags and boys


chris brown gripen?



"The LAPD just named Rihanna the victim in the Chris Brown assault case. The couple was seen getting into a car together late last night.

They got into an argument on North June Street, according to a Los Angeles Police Department statement.

Chris Brown stopped the car, the two got out, and the argument escalated, according to police. A witness called 911 and Chris left the scene before LAPD arrived."

Personligen tror jag inte det var misshandel,nejdå min baby skulle inte göra så!


dress for success


Shake ya botaay

Dansen idag var bäst! Shaky shaky, that´s the way we like it. Det var verkligen skaka rumpa,haha :D Och blir fett sugen på att dansa mer när jag hör Left side ft. Sean Paul - back it up. Kom precis hem från Alena,det var väldans trevligt,tacos,pizza,cider,tårta,glass osv. Och pinglor såklart! Idag har jag mått fett dåligt faktiskt,hostat så jag fick upp spyor,så äckligt, gjorde så ont att det rann tårar, och min hals är inte okej! Fan,när jag väl är sjuk så är jag verkligen SJUK. Som sist,hur länge var det,3 månader?! Funny, godnatt sötisar! Eller jag ska inte sova,men kolla film,så vi hörs imorgon.



-

Ska snart byta om till chillkläder och dra mig iväg till dansen,får berätta senare hur det var :b Vaknade upp med världens hesaste röst och hosta,inte så konstigt när linnea,malin och resten av klassen hostar sönder på mig :C sen låg kissemissen med huvudet på min axel också så kunde fan inte röra på mig..

akon

akons nya låt, Beautiful


remember those walls I build

My throat is killing me! Idag var det engelska kvart i 9-kvart i 10,sen hade jag inge mer,så mami hämta mig,sen åkte jag,hon och min sis till marieberg för shopping. Blev litegrann iaf, en jacka,en tröja,örhängen,tubtopp,3 par trosor..örhängen är det bästa jag vet,huhu :D riktigt stora och guldiga ska det vara. Sen när vi kom hem blev det iaf en promenix med hundarna (syrrans) sen var jag helt slut,somnade,därav uppdateringen ;) Blev ingen igår heller,var hos malin med lite folk och chillade,vattenpipa osv,det var trevligt. Imorgon har vi friluftsdag,jag & malin ska på free power dance,som är nån typ afrikansk ganska fri dans,haha! Blir en upplevelse. Sedan har vi tjejer lite planer inför alenas birthday-dinner,måste fixa lite,sen vid 7 blir det iväg till henne för middag osv! Så vi hörs imorgon,pussis!





what goes around comes back around

Idag var det ju som sagt dans kl 8,var en hel ny lång dans att lära sig+lägga på våran egen,men det gick bra! Sen åkte jag hem och chillade ca. 2 timmar,började kl 1 igen. Blir mer och mer trött på vissa (2 st) tjejer i min klass (vi är förövrigt bara tjejer+2 killar),så jobbiga ibland "åh vi är så duktiga" in my ass,suckers. Var på lite dåligt humör hela eftermiddag,trött och huvudvärk!

Och vissa lärare verkar tro att man håller med om allt dom säger,och blir irriterade när man säger emot,fan sätt er och snurra. Våran svenska/engelska-lärare ger oss sjuttioelva uppgifter i veckan ungefär,hon verkar tro att vi inte har något liv förutom hennes jävla ämnen! Och det enda vi läser är gammal historia,i båda ämnena,och det har vi gjort sedan vi började. What´s up with that? Aja,ska väl sluta klaga nu. Men ska kolla på the city nu (nya avsnittet),sedan är det dags för andra avenyn,wuhu!



update:
varför i helvete har dom inte lagt upp senaste the city avsnittet för?
väntat sen i natt ju :C
i-landsproblem!

guilty as charged

Min lite småfeta katt ligger på min kudde och min sovtröja,vafan? han snarkar ju till&med,som vanligt..
aja,får spanka han lite så han movar sitt ass..dans kl 8 imorrn,taggad!

du och jag,är mirakel

Lång dag idag,började 20 över 8 med natur,jag klarade provet,wuhu,andra provet utan att jag hunnit plugga till det,fatta om jag HADE pluggat då,mvg rakt igenom,huh typ not! På idrotten var det river dance,fan va boring,hoppa runt som en jävla apa. På IV-valet däremot (dans) fick vi göra egen koreografi vilket var skoj som fan! Vi körde en "hård" dans,så fick vi jävla tomas dileva-mirakel,haha. Kändes lite fel men,ska fortsätta imorgon :) Hann shoppa lite smycken idag också,2 par örhängen,1 armband,men orkar tyvärr inte ta bild,inte nu iaf. Guld såklart! gillar inte silver så mkt. Lämnar er här med di Leva,haha ;) Njoy!


happy thoughts



bild från chris-konserten,här var vi lyckliga!

sweet 18



närmar mig 18 år,sakta men säkert!
3 månader och 25 dagar,shululu :)

party-saturday

Igår kväll/natt var riktigt lyckat! Alla dansade som fan, jag har träningsvärk, haha! Till och med Almira tyckte de va fett kul och stannade till sista bussen gick. Framsteg! Hoppas alena hade kul på krogen,hennes första gång  :D


RSS 2.0