urban outfitters

hittade två par skitsnygga gladiatorsandaler på urban outfitters



 

slutet är tungt för den som stupade ung

Om det nu är några killar som läser min blogg så tycker jag att ni ska ta en titt på snook-daniels klädmärke som förövrigt innehåller jävligt snygga kläder,finns en del tjejkläder också men inte speciellt mycket.


superhuman

Godmorgon! Vaknade för en stund sen,drömde att jag var i sthlm och skulle se Chris igen. Har drömt om han flera gånger nu på sista tiden,inte kul när man vaknar :/ Ska iaf äta frukost nu,sen ikväll blir det party :) almira är taggad till tusen? men vi får la se,haha..

dead and gone

Tog precis taxi hem,söt chaffis haha. Vi har iaf "kollat" på let´s dance och chillat som fan hos linnea,så trött nu,tar på krafterna att umgås med mina babes. Sen att en jävla random skickar sms, "wie äntligen egen lägenhet nu :)" haha,känner inte ens killen, träffat han en gång kanske på en fest, men men jag är tydligen en person som ganska ofta får random-sms från random personer,don´t ask me why ´cause I dont fucking know. Sen är ju fyllesms trevliga också,haha söt! Har inte så mycket mer att berätta faktiskt,får bli mer imorgon,gonatt gullepluttar!


friday

Alla prov avklarade och helgen är här,fyfan va snabbt det gick! Nyss var det måndag :s Typ alla är sjuka,bara jag och almira som va "normala",haha. Dom andra klaga sönder. Iaf,ikväll har vi tänkt kolla på let´s dance och så hos linnea,chilla lite. Har faktiskt ont i huvudet jag också,blev värre nyss när jag sprutade parfym i hela rummet,ville att det skulle lukta gott,höhö :D nefan undra om jag ska gå ner och hämta chipspåsen,gissa smak? almira kan svara i sömnen hahah..känner mig snäll idag så här får ni en bild på min pojkvän ;)


pinkie

Kolla vilken fin cykel jag hittade på junkyard :o
3999:- får du ge för den


imagine what she´s doing when the cameras out




"gammal" men skön låt

Grattis alena <3

som idag blir 18 år!








shawty get lose

Hade bara en lektion idag,prov i engelska,som förövrigt var ganska lätt,sen gick jag till bibblan och lånade nån hemingway bok som jag ska läsa på engelskan,blöh..hon ger oss alltid så mkt! Iaf,kom hem runt 10,så skönt,hela dagen kvar. Blir nog ändå att sova lite,känner mig så trött. Jag har börjat mitt solningsprojekt nu, solning+brun utan sol,känner mig så fräsch,hatar att vara blek,som jag varit i över ett halvår nu,inte orkat. När jag var yngre solade jag hela tiden ungefär,var pepparkaka,mitt i vintern,haha. Lite överdrivet kanske men.



say yeah

Jag mår illa och får sura uppstötningar då och då,äckligt! Måste nästan vara biverkningarna från nya medicinen jag började med igår. Vettefan om det är värt då,aja får prova & se. Nu måste jag iaf läsa på om Hemingway och Graham Greene,WUHU! Prov imorgon engelska,prov fredag natur,kul liv lix. Får dock se hur jag mår imorgon. Är taggad på nån resa på sportlovet,pappa och jag satt och kollade förut,men han tjatar bara om usa. Visst,jag vill jättegärna åka dit,men då ska det vara sommar och varmt. Nu är jag sugen på egypten,tunisien eller något sånt skönt!


sign your name across my heart.


tapet av: Lovisa Burfitt

10.000 kr+moms får du ge för den

H&M 59,50:-


a superhuman heart beats in me

Nu har jag solat, duschat,scrubbat med bodyscrub,smörjt in mig,tagit brun utan sol och målat naglarna,känner mig så fräsch :) Idag hade vi temadag i skolan,handlade om hedersrelaterat våld. Hade klassråd i en timma och kan väl säga att våran klass verkar vara problemklassen på skolan,verkligen,lärarna förstorar allt så himla mycket. Iaf,sen hade två killar (en äldre man och en ung) föreläsning i aulan. Intressant, blev helt chockad av vissa grejer dom berättade,att några bröder t.ex grävde ner sin syster,LEVANDE,för att de hade sett henne prata med en kille. De får inte ens ha mobiler,inte komma hem en minut för sent osvosv. Visst jag har sett det på film (när mörkret faller tillexempel) men kan inte riktigt tänka mig att sånt händer,känns som att det ligger långt ifrån mig liksom. Iaf,den unge killen som föreläste var så söt,huhu. Och så klockren.


ily baby


dress for success


-

Sitter är och epilerar benen,gör så jävla ont! Klar med ett,känner mig fett duktig, haha. Måste ju vänja mig vid smärta innan jag gör min tattoo så kan lika gärna plåga mig igenom detta,får ju hårfria ben jävligt länge på köpet :) Nu ska jag köra vidare på andra. Uppdaterar lite senare,ska nog sova en stund också,puss

some more pics




min och alenas säng


posarn


posar i malins säng

min & alenas tv


bästa bilden,tror dock inte alena vill att jag lägger in originalet,hahah


wonderful

Nu kommer äntligen lite bilder från konserten:


Crossfire var förband


Chris entré










grr





"with you", det var fullt med hjärtan överallt


Peter Siepen

Just det,vi såg Peter Siepen i gallerian,han var klädd i vitt med änglavingar på ryggen. Sen stod han och DJ:ade eller vad han gjorde inne på någon glasögonbutik (synsam kanske?).


shopping in stockholm

Blev ju självklart lite shopping i stockholm,TROR det här var allt jag köpte,mitt minne alltså.. Jeansjacka från gina tricot, korallfärgad tröja urringad i ryggen (syns inte på bilden)  och örhängen H&M ,skor från Din sko som ser lite slitna ut,så snygga! Hade dom på Chris,så dom kommer alltid vara speciella ;)


     

kanye west + lykke li


the night of my life

jag har inga ord. det var så jäkla bra. jag grät, dock bara 3 gånger hehe. han är så underbar. vill tillbaka när jag ser alla videor från konserten. hans dansare hade samma tröja som jag har,huhu. du var så bra. ååååååååh. såå bra älskling





(inte mina videor)

-

har sån jävla huvudvärk nu så tänkte sova en stund,bilder från stockholm och konserten kommer senare idag :)

usa





Seriöst,fatta att gå ut där,golvet är transparent! Skulle ju förfan få panik. Men känner ändå att jag måste åka dit. Grand Canyon och white sands,nåt jag ska uppleva innan jag dör iaf. och bali!

a girl can never own too many shoes

Tänkte kolla efter dom här imorgon på topshop,bara så ni vet liksom..

  

Söta sommarskor


Söta i sommar till bruna ben och jeansshorts. Finns på H&M´s barnavdelning (upp till storlek 39) på nätet för 98:-.

pink dreams


live a little

jag dog litegrann när jag såg det här,nån som vill göra mig sällskap? eheh


i´m trying hard not to talk fast


      

estocolmo

Dags för frukost,sjukt att jag är uppe såhär tidigt frivilligt. Idag har jag bara tänkt ta de lugnt,ska ju som sagt till stockholm imorrn,Chris brown. Kommer dit runt 10,så vi ska gå på stan hela dagen för att shoppa, sedan åker vi till hotellet och gör ordning oss lite,sen iväg till Chris :D har tidigare tvivlat lite eftersom allt runtomkring konserten känns "jobbigt" men vafan,varför vara negativ,ska ju få se min baby live. Så nu är allt positivt,även bättre shopping där ju. Ska bli kul & komma iväg lite också :) 



 

-



Hur snygg?!
mhh

i just can´t stop

Började med dans kl 8 idag,höll på 1 ½ timme. Sen åkte jag & alena hem till henne och laga mat oså. Det var runt 12,jag är fortfarande proppmätt,haha. Måste vart hennes special pommes. Tillbaka till skolan för att ha 3 lektioner. Svenskan var lite vild,haha no comments. Hem till Linnea, och sen hämta ut mitt paket från H&M,äntligen :D skickar dock tillbaka bikinin. Byxorna däremot var för sköna,och söta också för den delen. Rosa & fina :)

sometimes i think about my life with my face down

okej,det är inte bara 2 av mina kompisar som har fest nu på fredag då jag är borta,utan 3!
haha seriööst,nåt där uppe i himlen gillar mig inte. :C
vill så himla gärna dit,till alla 3,men nejdå,blir inget för mig.
nu ska jag klaga lite till till linnea och almira,shu!

flowers


dressed in gold


shoes


every time you hold me,hold me like this is the last time



crack the bottle

Igår var det party hos dimsi,det var skoj!
"ducka",haha!


longing for spring


me and you,we´re different


just live your life

Pluggar lite till engelska glosorna,50 stycken? Så irriterande också att det just är den 23 som Chris brown är. För det första har jag ingen lust att sova i stockholm då det blir så jäkla krångligt,spårvagn hit spårvang dit. Dessutom har två nära vänner till mig fest. Men så är det,just my luck liksom,när har jag nånsin tur. aldrig och fett trött på de! och en sak till jag HATAR skolan fyfan är inte gjord för det. Vill jobba,saknar att rulla de söta tanternas hår..


...

Skolan kan ta sig jävligt hårt i röven.
Så om ni tycker jag uppdaterar för sällan,blame my teachers.
Somnar så fort jag kommer hem.

Den osminkade sanningen


Cameron Diaz


Eva Longoria


Jennifer Lopez


Jessica Alba


Hillary Duff


Drew Barrymore

feat chris

Haha,den här killen är så söt!

Scooter smiff feat chris brown-head of my class


memories

För ett tag sen skrev johanna och undrade om jag var sugen på att starta upp laget igen med innebandyn,överlycklig :D Saknat den som fan! Behöver dock några fler som vill vara med,nybörjare spelar ingen roll,det är ju liksom för att ha kul. Och det har vi alltid haft i Varberga IBK,kan jag lova. Vi måste vara minst 15 stycken för att våran tränare ska ställa upp igen,nu är vi ca. 10 tror jag. Så om ni är sugna,just tell me ;)



just let it go

Dålig uppdatering,tell me about it. Spenderat nästan hela min helg hos Linnea. I fredags var alla tjejer där och vi kollade på let´s dance. Blondinbella sög,haha. Sov där både fredag & lördag natt. Min mamma fyllde ju år i Lördags så hon,pappa,min bror,jag & linnea åkte till Wongs och åt middag. Åt världens godaste kyckling med vitlökssås,ris och mangosallad. Mätt blev man,så mycket mat. Jättemysigt är det också och bra service. Kan jag rekomendera.


fighting

När det väl går att ladda ner den här filmen är det jag som sitter bänkad med chips framför!
Fighting med Channing Tatum


well I guess this is growing up


Jag tänker sommar,sommar,sommar. Kan inte sluta,jag vill packa min väska och ge mig av till Bali eller något i några månader. Det skulle passa så bra. Man vaknar och gå ner till stranden och chillar med en iskall Cola i handen, efter det går man och shoppar lite, och sedan åker/går man runt och kollar på massa häftiga byggnader/natur,sen är det bara att börja festa,om man känner för det såklart. Började skolan idag,och jag säger samma sak som Almira,nästan mer sliten nu än innan lovet. Hur långt är det kvar till sportlovet? Orkar inte vänta :c

just fine



Har sån jävla mensvärk nu,dör!
Snart kommer malin,ska färga & slinga hennes hår,
ska försöka komma ihåg att ta före & efter bild.

strawberry




Skulle inte sitta helt fel med en sommardrink nu,
utomlands där det är som godast! :c

mys

Ikväll har vi varit alla tjejor hos linnea,förutom alena. Handlade pommes, chips, cola,glass osv. Sedan skulle vi kolla på pineapple express men ingen kollade eftersom vi snackade så jävla mycket. 5 tjejer i samma rum,haha,hönsgård I tell you. Pratade även lite om nyår då alla inte var på samma ställe. Kan väl säga att 3 av oss har fett med minnesluckor,haha,inte så skoj. Hände även lite sjuka grejer,men det tänker jag inte skriva här. Imorrn/idag ska vi fan åka pulka! deni..


H&M

H&M har verkligen fått in en väldigt snygg vårkollektion. Hittar massor jag gillar,utöver det jag beställde sist. Dom här skorna är så snygga. Ett par ljusa slitna jeans,en oversize t-shirt och skorna. Bara byta ut t-shirten till t.ex ett paljettlinne så du redo för party,voila.


serious shit

Ska vara ärlig nu, jag har svårt att släppa in killar i mitt liv, och det beror troligen på en relation för några år sen. Efter det har jag skitit i känslor och allt som har med det att göra. Låter inte någon komma för nära,så jag "gör mig av" med dom. Vissa som jag kanske egentligen tyckt om. Och jag har så jävla svårt att bli kär,förutom i kändisar,ha ha just kidding. Iaf,det här har gjort att jag förstört väldigt mycket,som kunde blivit bra,vad vet jag. Så,det här får bli mitt nyårslöfte,att ge folk en chans och tid,inte döma på förhand liksom.

RSS 2.0